+36 30 229 8798 [email protected]

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁS

Társaságunk az MSZ EN ISO 9001:2009 és az MSZ EN ISO 13485:2012 minőségirányítási rendszer szerint működik.

Nyitottak vagyunk az egyes külsős munkafolyamatok rendszerünkbe illesztésére is.

Minőségpolitikánk szerint kölcsönösen előnyös kapcsolatot kívánunk kialakítani minden olyan partnerünkkel, akik egyetértenek cégünk minőségi célkitűzéseivel.

A Denti System Kft. minőségpolitikája

A DenTi System Kft. a magyar és a külföldi egészségügyi piacokon növekvő részesedés megszerzésére törekszik.

Eredményeink eléréséhez olyan hatékony irányítási rendszert működtetünk, amely garantálja a gyártott és a forgalmazott termékeink, szolgáltatásaink állandó kifogástalan minőségét, azok folyamatos fejlesztését ezáltal vevőink megelégedettségét.

Tevékenységünk középpontjában a vevő áll, amelyhez a vásárlói igények egyre magasabb színvonalon történő megfelelése társul.

A minőségi elvárások fontos eszköze az MSZ EN ISO 13485:2016 szabvány, valamint 4/2009. (III. 17) EüM rendelet és követelményeinek megfelelő minőségirányítási rendszer fenntartása.

Mindenkor elvárásunk, hogy kizárólag olyan termékek gyártásával és forgalmazásával bővítsük tevékenységünket, amelyek pozitív minőségi változást eredményeznek az egészségügy adott területén.

Hosszú távú kölcsönösen előnyös kapcsolatot kívánunk kialakítani mindazokkal a partnereinkkel, akik egyetértenek cégünk minőségi célkitűzéseivel.

Céljaink megvalósítása érdekében a vezetés minden szinten támogatja és megköveteli a folyamatos képzést és önképzést. Elvárjuk, hogy minden alkalmazott személyes tudásával és felelősségével járuljon hozzá a cég sikereihez.

A DenTi System Kft. megtiszteltetésnek veszi, hogy nemcsak a hazai implantológusok többsége, de számos külföldi felhasználó is a DenTi ® implantációs rendszereit alkalmazza. A DenTi System Kft. mindent megtesz annak érdekében, hogy ennek elvárásnak és bizalomnak az elkövetkező években még magasabb szinten feleljen meg.

Szentes, 2018. május 15.